PKP AFFICHE COMPLEET: Royal Blood, Marc Rebillet en 7 andere namen toegevoegd

Afgelopen vrijdag raakte bekend dat Queens of the Stone Age niet naar Pukkelpop komt vanwege aanhoudende gezondheidsproblemen van frontman Josh Homme. Het hele weekend werd er hard gewerkt aan een oplossing. Een band van het kaliber Queens of the Stone Age is niet zomaar te vervangen. We zijn dan ook opgelucht dat Royal Blood de line-up alsnog een vorstelijke touch komt geven op zondag.  

Affiche compleet 

Goed voor flink wat onderbroekenlol is Marc Rebillet. De hype rond dit ongeleid muziekprojectiel kan momenteel niet groter zijn. Wie Het Fenomeen nog wil zien, moét naar Pukkelpop want Rebillet heeft aangegeven heel binnenkort te stoppen met dit concept. Afspraak dus op zondag in de Marquee voor het liefdeskind van compleet geschifte chaos en genialiteit.

Nog op zondag: Kabin Crew, een groep rappende kids tussen 9 en 13 uit Knocknaheeny, een van de meest sociaal achtergestelde wijken van Cork, Ierland en bekend van de TikTok-banger 'The Spark'. Ook nog punkrock van Hang Youth en Spaanse hip-pop van Julia Sabaté.  Indiepopparel Rachel Chinouriri brengt een ontzettend straffe debuutplaat mee en The Whatevers, het eclectisch project van huis-DJ Kim Mathijs, komen ook langs.    

Op vrijdag werd de kwetsbare soulvolle punk van Big Special nog toegevoegd en de vrolijke indierock van Kawala op zaterdag maakt de Pukkelpopaffiche editie 2024 compleet. Mannequin Pussy geeft prioriteit aan hun mentale gezondheid en skippen al hun shows in augustus, dus ook Pukkelpop.

Tijdschema online 

Plannen, schedulen, timings opmaken; met de PKP-app of via onze website regel je het zo. Het volledige tijdschema staat online, laat de keuzestress maar beginnen.  Wil je nog naar Pukkelpop 2024 komen? Enkel voor zondag zijn er nog tickets beschikbaar via tickets.pukkelpop.be